Art Rotterdam 2020

Art Rotterdam 2019. Foto: Almichael Fraay

Een week waarin de stad haar deuren opent en u het beste biedt op het gebied van kunst, design en architectuur. Gedurende de hele week bruist de stad met speciale openingen, tentoonstellingen in de musea en kunstinstellingen, lezingen, rondleidingen, performances, debatten, pop-up shows, muzikale events en diverse beurzen.

Een week waarin de stad haar deuren opent en u het beste biedt op het gebied van kunst, design en architectuur. Gedurende de hele week bruist Rotterdam met speciale openingen, tentoonstellingen in de musea en kunstinstellingen, lezingen, rondleidingen, performances, debatten, pop-up shows, muzikale events en diverse beurzen.

Voor het eerst is performancekunst als bestemming vertegenwoordigd, een initiatief van Art Rotterdam. The Performance Show, samengesteld door curator Zippora Elders biedt meer dan 12 non-stop performances, onder meer uitgevoerd door studenten van de Rotterdamse academies en is te zien in het gebouwencomplex van AVL Mundo / Atelier Van Lieshout.

Op Art Rotterdam is Projections, de afdeling voor videokunst, door hoofdsponsor citizenM in een geheel nieuw jasje gestoken en zal de prijswinnaar van de vierde NN Group Art Award uitgereikt worden in de stand waar het werk van de vier genomineerden te zien is.

Ook dit jaar zijn er weer gratis pendelbussen die u meenemen van de Van Nellefabriek naar het Museumpark, de Kop van Zuid en het 4havensgebied.

Voor het complete programma in de stad: zie de compleet vernieuwde website artrotterdamweek.com

Geniet er van!

Fons Hof, Directeur Art Rotterdam

Art Rotterdam mailing list

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws