Art Rotterdam Week Aftermovie

Art Rotterdam Week

Deze veelzijdige week, ontstaan rondom kunstbeurs Art Rotterdam, omvatte dit jaar ruim 50 evenementen op meer dan 40 locaties en trok naar schatting zo'n 100.000 bezoeken. Naast beurzen zoals Art Rotterdam, OBJECT Rotterdam en Haute Photographie, open studio's en tentoonstellingen in Rotterdamse kunstinstellingen was er ook hedendaagse kunst te zien op bijzondere locaties zoals het creative technology festival TEC ART, The Performance Show, The New Current, New Radicalism, Rotterdam Photo, Mural Machine Painting Show en Pension Almonde.

"De Art Rotterdam Week groeit uit tot één van de belangrijkste kunstfestivals in Nederland. De week oogst veel waardering van bezoekers uit binnen- en buitenland. Jaarlijks groeit het aantal deelnemende kunstinstellingen en kunstenaarsinitiatieven zodat de stad steeds meer bruist van de activiteiten. Kunst is overal en al helemaal in Rotterdam tijdens deze week!"

Aldus Johan Moerman, ook wel bekend als Mr. Festival, inmiddels -na 27 jaar- afgezwaaid directeur Rotterdam Festivals.

Art Rotterdam mailing list

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws