Zomereditie Art Rotterdam 2021

Beeld: Almicheal Fraay.

Art Rotterdam, de eerste internationale beurs die haar deuren weer opende, was een doorslaand succes. Met verrassend veel enthousiaste en geïnteresseerde bezoekers, 16 buitenwerken, 74 kunstenaars in Prospects en ruim 100 deelnemende galeries bewees dit jaarlijkse kunstevenement opnieuw, en ditmaal voor de tweeëntwintigste keer. De unieke, eenmalige zomereditie bood kunstliefhebbers uit binnen- en buitenland een welkome gelegenheid om zich eindelijk weer in levende lijve van de laatste ontwikkelingen in de beeldende kunst op de hoogte te stellen.

Fons Hof: "De eenmalige zomereditie van Art Rotterdam overtrof onze verwachtingen. Ofschoon er nog altijd wat Covid beperkingen van kracht waren, maakten het enthousiasme en de motivatie van bezoekers en deelnemers alles goed. Mooie verkoopresultaten onderstrepen dit.
We zien nu alweer uit naar de volgend editie: donderdag 10 tot en met zondag 13 februari 2022!"

Buitenwerk van Marcha van den Hurk. Project: Wave 2021. Beeld: Almicheal Fraay.

Art Rotterdam mailing list

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws