REVIEW: Art Rotterdam 2019

Art Rotterdam vierde deze editie haar 20-jarig bestaan

Art Rotterdam -spil van de Art Rotterdam Week- vierde deze editie haar 20-jarig bestaan. Voor deze jubileumeditie heeft de beurs haar gevarieerde model gericht op jonge kunst aangescherpt en plaatst ze de samenwerking centraal. In een meer intieme sfeer was er meer focus op verbinding tussen nationale en internationale galeries. Vier dagen lang vormde de Van Nellefabriek het decor voor de laatste ontwikkelingen in de beeldende kunst.

Nieuw was de presentatie van Now/Forever, samengesteld door Hester Alberdingk Thijm, directeur AkzoNobel Art Foundation. Tevens kent de New Art Section een vernieuwde, tailormade architectuur en werd samengesteld door curator Tiago de Abreu Pinto.

Nagenieten van de beurs? Dat kan met de online Art Rotterdam catalogus op GALLERYVIEWER.COM. Op de beurs zelf was dit jaar ook meer duiding aangebracht, in de vorm van informatiebordjes bij kunstwerken in elke stand. Voor de ingang van de beurs stonden weer de Art Rotterdam Week-pendelbussen; deze brachten u gratis naar de verschillende hoogtepunten in het Museumpark, het Vierhavensgebied en de Kop van Zuid.

Fons Hof
Directeur Art Rotterdam

Lees HIER het volledige persbericht.

Art Rotterdam mailing list

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws